طراح و مدیر برگزاری مسابقه هزار صدا در حال برنامه‌ ریزی و طراحی و اجرای یک مسابقه برای گروه سنی کودک در ماه‌های آینده میباشد.

به گزارش واریته آرش نصیری پژوهشگر و مدیر مسابقه هزار صدا که طی سال‌های اخیر با هدف معرفی استعدادهای موسیقی در حوزه‌های موسیقی اصیل ایرانی و موسیقی پاپ برگزار شده است، اعلام کرد: از مدت‌ها پیش این مساله در ذهنم وجود داشت که ویژه‌برنامه‌هایی را در حوزه استعدادیابی موسیقی کودکان برگزار کنم که بتواند در قالبی مستقل میزبان هنرمندان کم سن و مستعد موسیقی باشد. البته حین برگزاری مسابقه «هزار صدا» در ۲ بخش موسیقی سنتی و موسیقی پاپ تلاش می‌کردم از هنرمندان کودک هم برای اجرای قطعاتی دعوت کنم اما همچنان علاقه‌مندم که این شکل اجرا در قالبی جداگانه شکل بگیرد.

نصیری افزود : البته در حوزه موسیقی کودک و نوجوان جشنواره‌هایی مانند «نوای خرم» و «جوان» طی این سال‌ها برگزار می‌شود که هرکدام دارای ویژگی‌ها و تأثیرگذاری‌های مثبتی است و می‌تواند مورد توجه قرار گیرد. اما آن چیزی که من مدنظرم است، برگزاری برنامه‌های مستمر به صورت ماهانه است که به نظرم طراحی مسابقه هزار صدای کودک می‌تواند نقش مؤثری در این نوع دیدگاه داشته باشد.

وی تأکید کرد: ما در طراحی این ویژه‌برنامه بر این باوریم هنر کودکان باید به وسیله خودشان و خلاقیتی که در این زمینه دارند ظهور و بروز پیدا کند. همین رویکرد به تنهایی باعث می‌شود که با راهنمایی‌ها و مشاوره مؤثری که از داوران دریافت می‌شود فضای ادامه کار در موسیقی را به گونه‌ای طراحی کنیم که همان کودک در راه تولید موسیقی سالم گام بردارد. موضوعی که طی سال‌های اخیر به شدت مورد نظر کارشناسان و اهالی موسیقی قرار دارد و لازم است به صورت عملی کارهایی انجام شود. همین که چنین پروژه‌هایی بتواند ذره‌ای در جهت تقویت گوش شنیداری و موسیقی اصولی یک اهرم کننده باشد ما کارمان را انجام داده‌ایم.

نصیری درباره نحوه انتخاب هیأت داوران مسابقه هزار صدای کودک گفت: ما نهایت تلاش‌مان را انجام می‌دهیم که بهترین کارشناسان حوزه موسیقی کودک در جمع هیأت داوران این مسابقه حضور داشته باشند. البته به دلیل حس شناخت و صمیمتی که بچه‌ها دوست دارند در چنین رویدادهایی وجود داشته باشد، ما از برخی هنرمندان مطرح وسلبریتی‌ها که کودکان نیز آنها را می‌شناسند دعوت می‌کنیم که در جمع هیأت داوران حضور داشته باشند.

وی افزود: به هر حال هنرمندی مانند داریوش فرضیایی که در قالب شخصیت «عموپورنگ» طی این سال‌ها توانسته بانمایش و موسیقی خود را به عنوان سلبریتی معرفی کند، می‌تواند گزینه مناسبی برای حضور در جمع هیأت داوران در کنار سایر هنرمندان باشد. وی هم اکنون یک سوپراستار حوزه کودک و نوجوان است که علاوه بر نمایش، فعالیت‌های خوبی در عرصه موسیقی برای کودک و نوجوان انجام داده که حضورش می‌تواند به بهتر شنیده شدن آثار این مسابقه کمک کند. من حتی معتقدم حضور این هنرمندان فعال در کنار مدرسان و هنرمندان برگزیده موسیقی می‌تواند برای کارهاو پروژه‌های خودشان نیز سودمند باشد.